Logo mooirooi.nl
De vlag wappert speciaal voor Irda.   | Fotonummer: 350f65
De vlag wappert speciaal voor Irda.
Rouw

SamenLoop-vlag hangt uit voor Irda

  Rouw

Sint-Oedenrode – Morgen is de besloten uitvaart van Irda Habraken. In deze dagen van rouw heeft Gezondheidscentrum de Meierij speciaal voor haar de SamenLoop-voor-Hoop-vlag opgehangen aan de Rooise Markt. Een mooi eerbetoon voor één van de kartrekkers van het 'paarse' evenement.

SamenLoop voor Hoop vond haar oorsprong in het gezondheidscentrum van Joost de Vaan. Daar werd de startbijeenkomst gehouden waarbij meteen duidelijk werd dat er genoeg draagvlak was. Het aantal vrijwilligers paste amper in de ontvangstruimte. Het oude raadhuis aan de Markt is inmiddels van het centrum, waardoor het deze geste heeft kunnen bewerkstelligen.

Kippenvelmoment
Enkele weken geleden kwam de klok van het gebouw in het nieuws toen Mari Heesakkers na een kort ziekbed overleed. Hij hield het uurwerk al jaren draaiende. Uit sympathie voor hem is de klok blijven staan op Mari's laatste opdraaironde. Verschillende SamenLopers is opgevallen dat hij precies stil staat op het moment dat de wandelaars begonnen aan de eerste ronde van SamenLoop voor Hoop Sint-Oedenrode. Dat zorgt voor het nodige kippenvel, want toeval bestaat niet.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!