Een foto van vorig jaar.
Een foto van vorig jaar. Foto: Hans van den Wijngaard

Jaarlijkse vlooienmarkt van De Plekkers

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Zondag 4 juni van 10.00 tot 13.00 houdt cv De Plekkers weer haar jaarlijkse vlooienmarkt. Deze wordt gehouden op het terrein van Neovito aan de Eversestraat 11 te Sint-Oedenrode. Afslag 9 van de A50.

De afgelopen tijd hebben De Plekkers weer een grote diversiteit aan spullen opgehaald. Er ligt werkelijk van alles tussen; oude langspeelplaten, boeken, schilderijen, grote diversiteit aan elektronica, kleding, schoenen, veel prullaria  enz , enz, Je komt er de gekste dingen tegen. In deze dure tijden is het zeker de moeite waard om eens rond te komen snuffelen of er misschien nog iets bruikbaars bij is. 

Om de grootste kosten te dekken vragen ze een paar euro entree. Mocht je naar iets op zoek zijn? Het zou er zomaar tussen kunnen liggen. Om 10.00 uur gaat de poort open, maar ben er vroeg bij, want wie het eerste komt, wie het eerste maalt.

Na afloop moet alles weer opgeruimd worden. Alles wordt gesorteerd en sommige spullen gaan naar een goed doel. Al met al een druk en gezellig weekend voor de boeg voor De Plekkers met hopelijk een mooi centje voor de clubkas.