Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: fe1579
Foto: Jos van Nunen

Vlooienmarkt van de Plekkers

Sint-Oedenrode - Zondag 2 juni van 10.00 tot 13.00 houdt CV De Plekkers haar jaarlijkse vlooienmarkt. Deze wordt gehouden op het terrein van de firma van Kaathoven aan de Eversestraat 11 te Sint-Oedenrode. (Afslag 9 van de A50.)

De afgelopen tijd hebben de Plekkers weer een grote diversiteit aan spullen opgehaald. Ze hebben deze allemaal uitgesorteerd en al deze spullen worden netjes uitgestald op de kramen. Er ligt werkelijk van alles tussen. Oude langspeelplaten, boeken, schilderijen,grote diversiteit aan electronica, kleding, schoenen enz. Je komt er de gekste dingen tegen. Mocht je naar iets op zoek zijn, dan zou het er zomaar tussen kunnen liggen. Om 10.00 gaat de poort open, maar ben er vroeg bij, want wie het eerste komt, wie het eerste maalt.

Na afloop moet alles weer opgeruimd worden. Alles wordt gesorteerd en sommige spullen gaan naar een goed doel. Al met al een druk en gezellig weekend voor de boeg voor de Plekkers met hopelijk een mooi centje voor de clubkas. Toegang 2 euro, tot 12 jaar gratis.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!