Logo mooirooi.nl
Hans bij het doek 'Plekker van het Jaar'   | Fotonummer: 2909d7
Hans bij het doek 'Plekker van het Jaar'
Carnaval

Hans van Stiphout Plekker van het Jaar

  Carnaval

Sint-Oedenrode - Hans van Stiphout is zondag 9 februari door cv de Plekkers benoemd tot Plekker van het Jaar 2020. 

Met deze titel wordt jaarlijks een lid van de carnavalsvereniging in het zonnetje gezet en bedankt voor de inzet voor de club. Hans is zeer betrokken bij de club. Het is een Plekker die bij vele activiteiten aanwezig is. Natuurlijk de carnaval, de fietstocht, de familiedag, Plekker van het Jaar, de nieuwjaarsreceptie enz. enz. Zo waren zijn tuin en de schuur afgelopen jaar beschikbaar om de familiedag daar te houden. Ook als de vereniging plaatsgebrek heeft voor de optochtcreaties dan kunnen ze bij Hans en Rian terecht.
Moet er gewerkt worden? Dan hoef je Hans maar te bellen en hij is van de partij. Hans is bij de Plekkers de papiermeester, altijd paraat in weer en wind. Hij houdt zijn manschappen nauwlettend in de gaten of iedereen present is op afgesproken tijdstip. De zes dinsdagavonden voorafgaand aan jaarlijkse vlooienmarkt zijn echt zijn ding. Alles vast bekijken, uitzoeken en inschatten op waarde. En dan natuurlijk ook tijdens de vlooienmarkt mee opbouwen, verkopen en weer alles mee opruimen. 
Kortom, echt een Plekker die zijn handen uit de mouwen steekt en daarom heeft Hans deze titel door de loop van al die jaren dubbel en dwars verdiend. Vergezeld van een schitterende oorkonde, medaille en een serenade van de "Blaos Plekkers" werd Hans gehuldigd en bedankt voor zijn inbreng. Aansluitend nam Hans de felicitaties in ontvangst en kon er geproost worden.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Gaat u naar de optocht in Papgat kijken?Reageren!