Afbeelding

Pushnotificaties in de MooiRooi App

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Ben je het liefste zo snel mogelijk op de hoogte van al het nieuws uit Sint-Oedenrode? Dan biedt de MooiRooi App de ideale uitkomst. Niet alleen zit het nieuws werkelijk in je broekzak, ook ben je snel op de hoogte door de pushmeldingen. De app is inmiddels al meer dan 1500 keer gedownload en is nog steeds te downloaden via de AppStores.

Naast dat de meest uitgebreide agenda van Sint-Oedenrode te vinden is in de app, biedt deze nog veel meer extra’s. Zo kan je pushmeldingen aanzetten, waardoor je als eerste op de hoogte bent van bijvoorbeeld 112-berichten of ander doorslaggevend nieuws. Maar ook lees je als MooiRooi-plus lid unieke (onderzoeks)verhalen over Sint-Oedenrode. 

De pushnotificaties kan je inschakelen door in de app te klikken op het persoontje rechtsboven. Je verschijnt in een nieuw scherm en kan dan klikken op ‘Push notificaties staat aan’. Zorg ervoor dat dit bolletje groen is, zodat jij als eerste op de hoogte bent van al het laatste nieuws binnen Sint-Oedenrode!

Download ‘m nu!
Heb jij de MooiRooi app nog niet? Download ‘m nu en blij van alles op de hoogte!
Download met Apple
Download met Android

Heb je vragen over de MooiRooi app? Stuur een mail naar redactie@mooirooi.nl of bel naar 0413-479322 . Binnenlopen mag uiteraard ook bij Mediahuis Meierijstad: Heuvel 7 Sint-Oedenrode.  Het team van DeMooiRooiKrant helpt je graag met alle vragen!