Afbeelding
Foto: Hans van den Wijngaard

Op een expositie krijgt jouw foto extra aandacht

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – Fotoclub Rooi houdt dit weekend alweer voor de tweede keer een expositie in de Knoptoren. In maart exposeerden de Rooise fotografen voor het eerst in de Knoptoren. Op de expositie toonden de achttien leden van de vereniging hun vrije werk.

“In het verleden hielden we onze expositie altijd in het Atrium, maar dat wilden we in maart niet doen, omdat daar veel oude mensen wonen. Corona zat bij iedereen nog in de gedachten. Zo zijn we toen uitgeweken naar de Knoptoren en daar waren we eigenlijk heel content mee. Zo content dat we hier nu voor de tweede keer neer zijn gestreken”, legt voorzitter Jan van der Werff uit.

“De leden van de Fotoclub Rooi exposeren hun eigen werk naar vrije keuze. De expositie heeft geen speciaal thema”, vertelt Hans de Vaan. De Vaan is de ’projectleider’ voor de expositie. Samen met een aantal andere leden heeft hij de inrichting verzorgd. “Wat binnen onze club opvalt is de saamhorigheid en het enthousiasme dat de leden bij de inrichting tonen. Het lijkt wel een teambuilding”. Voorzitter Van der Werff, knikt instemmend.

In de Knoptoren zijn zoals gezegd foto’s te zien die de vrije keuze van de leden zijn.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant

Afbeelding
Afbeelding