Afbeelding

Tentoonstelling Fotoclub Rooi

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - Fotoclub Rooi houdt een fototentoonstelling in de Knoptoren op zaterdag 2 en zondag 3 april. 

Fotoclub Rooi is een groep enthousiaste fotografen die haar passie deelt voor mooie foto’s. Eens per maand, op de derde dinsdag komen ze bij elkaar om foto’s te bespreken. De afgelopen twee jaar zijn ze vanwege de coronabeperkende maatregelen slechts enkele keren echt bij elkaar geweest. De overige clubavonden verliepen via het beeldscherm. Corona heeft hen echter niet weerhouden om goede foto’s te maken.

Voorheen hielden ze een tentoonstelling samen met de andere fotoclubs in Meierijstad onder de noemer FotoFestijn Meierijstad. Dat vond dan plaats in het najaar. In 2021 is dit Fotofestijn niet doorgegaan. Om het werk toch aan het publiek te laten zien hebben ze een expositie georganiseerd in het weekend van 2 en 3 april. Op de tentoonstelling zie je, naast het vrije werk van de leden, ook de ingezonden foto’s voor de Bondswedstrijd van 2020 (78e plaats van 151 deelnemende clubs) en 2021 (6e plaats van 114 deelnemende clubs).

Al met al een gevarieerd tentoonstelling, die zeer de moeite waard is. Plaats van de tentoonstelling is de Knoptoren aan de Kerkdijk Noord 8 te Sint-Oedenrode. Openingstijden zijn van 10.30 tot 17 uur en de entree is gratis.

Wilt U meer informatie over FotoclubRooi kijk dan op www.fotoclubrooi.nl of neem contact op met het secretariaat van de FotoclubRooi via info@fotoclubrooi.nl