Afbeelding
Foto: Kim Vulders

DeMooiRooiKrant komt met speciale vakantie-editie

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Op woensdag 10 augustus komt DeMooiRooiKrant met een speciale vakantiekrant. Voor het eerst in twaalf jaar komt er 1 week geen krant uit. Op 10 augustus verschijnt een krant die twee weken mee gaat. Dit idee heeft twee redenen.

De eerste reden is een verbouwing. DeMooiRooiKrant gaat haar kantoor in het Mediahuis Meierijstad restylen. Een week lang zal er aan gewerkt worden om andere meubels te plaatsen en het interieur aan te passen. Het resultaat wordt erg mooi en iedereen is welkom om vanaf 17 augustus weer te komen kijken. Helemaal dicht is MooiRooi in die week niet. De krant is twee weken te verkrijgen en online blijft het nieuws natuurlijk doorgaan.

Flinke kortingen!
De tweede reden van sluiting is het feit dat DeMooiRooiKrant graag eens een vakantie-editie wilde brengen. Vooral voor ondernemers wordt het interessant, want zij kunnen adverteren in die extra editie met mooie kortingen. Wil je met een flinke korting in deze vakantiekrant? Neem dan contact op via redactie@mooirooi.nl of bel naar 0413-479322.