V.l.n.r. Johan van den Bongaard, Arie Smetsers en Harrie van den Oever, drie fotografen van de Vriendschap
V.l.n.r. Johan van den Bongaard, Arie Smetsers en Harrie van den Oever, drie fotografen van de Vriendschap Foto: Hans van den Wijngaard

Fotogroep ‘De Vriendschap’ exposeert in de Loop’r

Roois nieuws

Sint-Oedenrode - Vandaag exposeert fotogroep ‘De Vriendschap’ nog van elf tot vijf in de Loop’r in Olland. De groep die bestaat uit vijfentwintig amateurfotografen toont ruim zeventig natuurfoto’s aan het publiek. De toegang is gratis.

“Fotogroep ‘De Vriendschap’ ontstond in 2015. We zijn nadrukkelijk geen vereniging, we hebben geen bestuur, geen voorzitter en ook geen leden. Zoals de naam al zegt: we zijn gewoon vrienden met een gemeenschappelijke hobby en dat is natuurfotografie in de breedste zin van het woord”, vertellen Johan van den Bongaard en Harrie van den Oever. Met natuurfoto’s bedoelt de groep alle foto’s die met natuur te maken hebben. Wat ze daar precies mee bedoelen, vertellen de foto’s die worden geëxposeerd. Die lopen uiteen van brede landschappen tot kustlijnen en van vlinders en kevers via paddenstoelen naar roofvogels met een detailscherpte, waar die vogel zelf jaloers op zou zijn.

Lees woensdag verder in DeMooiRooiKrant