Dirty 68
Dirty 68 Foto:

Donateurs gevraagd voor boek “Zo klonk Rooi”( jaren ’60-’70)

Roois nieuws

Sint-Oedenrode – Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt om een mooie weergave te geven van de muziek uit Sint-Oedenrode in de jaren ’60 en ’70.

De uitgangspunten zijn de diverse orkestjes die Rooi rijk was. Maar niet alleen die komen aan bod, nog veel meer clubs zoals de harmonie, fanfare, gitaarclubs, Haverlands Harmonieke en de diverse koren. Kortom, alles wat enigszins gerelateerd was aan muziek wordt beschreven in het boek “Zo klonk Rooi. Een stukje onvervalste Rooise muziekgeschiedenis.

De organisatie is nog steeds op zoek naar foto’s van muzikanten uit de periode ’60 tot en met ’70. Deze kunnen per mail naar de organisatie gestuurd worden.


De Torpedo’s

Het boek met als titel: Zo klonk Rooi ( jaren ’60-’70) wordt uitgebracht in het najaar van dit jaar. Om het boek te bekostigen zoekt de organisatie donateurs die bereid zijn om voor 50 euro een donatie te doen. Donateurs worden vermeld in het boek. Hiervoor wordt het boek dan bij u thuis bezorgd. In feite koop je het boek voor 50 euro. De verkoopprijs zal op ongeveer 27 euro komen te liggen.

Mocht je interesse hebben dan kun je een mail sturen naar: info@nicovandewetering.nl Vermeld hierbij je adresgegevens.