Afbeelding
Foto: Jos van Nunen

De Zevensprong pakt uit met doeboek en mooie prijzen

Roois nieuws Recreatie en toerisme

Sint-Oedenrode - De voorbereidingen voor de alternatieve Zevensprong met het thema “de Zevensprong blijft thuis” zijn in volle gang. Er zijn al heel veel video’s opgenomen met leuke spelletjes en knutsel ideeën. Ook is het vakantie-doeboek gemaakt. Deze ligt op dit moment bij de drukker. Het boek ziet er prachtig uit en heeft bijna zeventig pagina’s waarin het weekprogramma staat beschreven en de spelletjes staan uitgelegd, én bevat heel veel leuke opdrachten en puzzels.

Tijdens de Zevensprong week van 13 tot en met 17 juli zijn er dagelijks opdrachten waarmee de kinderen uit groep 3 en 4 zich niet alleen kunnen vermaken, maar waarmee ook heel veel mooie prijzen zijn te winnen. Naast de dagelijks te winnen prijzen die zijn te verdienen door het uitvoeren van de opdrachten en het insturen van foto’s hiervan, zijn er op dinsdag een live quiz, en op vrijdag een live bingo. Hieraan kan worden meegedaan via een live-event op Youtube. Alle informatie over deze opdrachten en events zijn te vinden in het vakantie-doeboek.

De boeken worden in de laatste schoolweek op de Rooise basisscholen in groep 3 en 4 uitgedeeld. De kinderen van het speciaal onderwijs uit groep 3 en 4, krijgen het boek in het taxibusje uitgedeeld. Indien uw kind op 10 juli nog geen boek heeft ontvangen, dan kunt u een email sturen naar info@zeven-sprong.nl.

Geen informatie missen over deze alternatieve Zevensprong? Volg de Zevensprong via www.zeven-sprong.nl, facebook ”Stichtingdezevensprong”, Instagram “zevensprongrooi”. Geen video missen? Abonneer je dan op youtube.zeven-sprong.nl