Afbeelding

"Wat kan een mens zich meer wensen?

Human Interest Human interest

Sint-Oedenrode - Je mag weer reizen binnen Europa! Het kabinet raadt het niet langer af en veel Europese landen verwelkomen eindelijk weer buitenlandse toeristen. Neem jij een enkeltje naar de zon of blijf je liever in ons kikkerlandje? Ben je je koffers al aan het inpakken of durf je het nog niet aan? Verschillende Rooienaren delen hun vakantieplannen. Ed en Corien Steenbakkers vieren binnenkort hun robijnen huwelijk. Een goede reden om met de kinderen een weekje weg te gaan!

“We zijn bijna veertig jaar getrouwd, daarom besloten we om met z’n zessen naar een bekende oud-Rooise te gaan, Carlo van de Nieuwenhuizen”, vertelt het stel. Carlo heeft een bed & breakfast genaamd Casa don Carlos in Alhaurin el Grande, vlakbij Malaga. Ed en Corien zijn er al vaker geweest. “We kwamen altijd enthousiast terug van Carlo & Ronald. We wilden onze kinderen de gemoedelijke en gastvrije sfeer ook laten proeven.” In januari kochten ze tickets en stuurden ze Carlo een mail om drie kamers te reserveren voor begin juli 2020. “Het kan maar geregeld zijn dachten we. Maar toen kwam het coronavirus…” 

Ten eerste moest het feest afgezegd worden. Vanaf 1 juli mag je met honderd mensen bij elkaar komen, maar Ed en Corien hadden op meer dan honderd mensen uit willen komen. “En dan ook… wie durft nog te komen? Onze tickets hadden we niet geannuleerd, we wilden eerst afwachten.”, vertelt het paar. Op 15 juni kregen zij groen licht! Ze mochten op vakantie. Het was even spannend op het vliegveld en in het vliegtuig, maar bij Casa don Carlos zitten ze op een berg, met fijne gastheren en een zwembad. “Wat kan een mens zich meer wensen? Carlo kookt elke dag heerlijk voor ons en wij vermaken ons wel als gezin!”

Wij zijn op zoek naar jullie vakantieplannen! Ga je naar het buitenland, maak je er een binnenlandse vakantie van of ga je lekker klussen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar redactie@demooirooikrant.nl of app naar de MooiRooi Hotline (06-89970555 )