Afbeelding

Ollandia hervat competitie bij Herpinia

Roois nieuws
Olland - Ook in het voorbije weekeinde moesten er vanwege de weersomstandigheden veel wedstrijden op normale grasvelden worden afgelast.

Ook de trainingen kunnen regelmatig niet door gaan. Al met al geen fijne voorbereiding op de competitie. Nadat alle teams in de categorie B afgelopen zondag al hun competitie moesten hervatten, zijn komende zondag ook de teams in de categorie A aan de beurt. Hiervoor moet Ollandia naar sportpark De Wilgendaal aan de Hollandse Kamp 2 in Herpen en zal daar moeten aantreden tegen Herpinia. Deze tegenstander zal er op gebrand zijn om de 2de competitiehelft een en ander recht te zetten. Ook zullen ze proberen weg te komen uit de degradatiezone en hier zondag tegen Ollandia mee willen beginnen. Aan Ollandia dus de taak om dit zeker zondag niet te laten gebeuren en te proberen om het puntenverschil te vergroten en op de standenlijst aansluiting te vinden met de middenmoot. In de thuiswedstrijd was Ollandia te sterk voor Herpinia, maar het gezegde ”In het verleden behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst”, geldt zondag dus ook. Ook Ollandia 2 hervat zondag de competitie, waarbij ze dan thuis middenmoter ELI ontvangen. Ook voor de overige teams gaat zondag de competitie weer verder. Zaterdag staan er ook weer jeugdwedstrijden op het programma. Als het weer ditmaal wil meewerken kunnen ook de supporters in het weekend weer hun favoriete team(s) gaan steunen.


Ollandia senioren:
Uitslagen:
Mifano 1-Ollandia 1 6-0, Ollandia 2-VCO 1 afg., Heeswijk 7-Ollandia 3 1-2, EVVC VE1-Ollandia VE1 afg., Ollandia VR1-VOW VR2 afg..
Programma:
Zondag 8/2: Herpinia 1-Ollandia 1 14.30 uur, Ollandia 2-ELI 3 11.00 uur, Ollandia 3-Rhode 9 11.00 uur, Irene VE1-Ollandia VE1 10.00 uur, Ollandia VR1-Fc De rakt VR1 10.00 uur.

Ollandia jeugd:
Uitslagen:
Alle wedstrijden afgelast.
Programma jeugd:
Zaterdag 7/2: Ollandia A1-Achilles Reek A2 14.30 uur, Ollandia C1-Rhode C3 13.00 uur, Ollandia MF1-Boxtel MF3 9.30 uur.

Ollandia Quiz.
A.s. donderdag 5/2 staat in de kantine van Ollandia op sportpark Ekkerzicht de 1ste halve finale van de Ollandia Quiz op het programma. Vanaf 21.30 uur strijden 3 teams voor een plaats in de finale op donderdag 19 maart. De 2de halve finale zal worden gehouden op donderdag 12 maart. Supporters zijn van harte welkom om hun favoriete team te steunen.

Carnavals mix toernooi Ollandia.
Als warming-up voor het komende carnaval staat op donderdag 12 februari vanaf 18.45 uur een carnavalsmixtoernooi op het programma. Deelname is mogelijk voor alle senioren, dames en A-jeugd. Omdat plezier belangrijker is dan winnen, wordt gevraagd om deel te nemen in carnavalsoutfit, waarbij ook voor de mooiste outfit een prijs is te winnen.