Rooise feestnummers brengen carnavalssingle uit

Roois nieuws
Feestkapel/swingorkest dùbent uit regio Veghel heeft samen met Geen Stempel een carnavalssingle uitgebracht! Dùbent is wellicht bij sommigen wel bekend, dat komt waarschijnlijk omdat drie muzikanten uit Rooi komen. Anne Sijbers, Judith Swinkels en John Schellekens schitteren mee in de clip.

Samen met Geen Stempel is Dùbent afgelopen maanden druk bezig geweest met het realiseren van de potentiële carnavalshit! Geen Stempel benaderde dùbent of de enthousiaste muzikanten zin hadden om mee een nummer te maken, en uiteraard hadden ze daar wel zin in!
Na diverse mails over en weer is de tekst van ‘Brabo’ geschreven. 21 december is dùbent in de studio geweest om de instrumenten in te spelen en 4 januari was het tijd voor de clipopname! En de clipopname zelf was al een feest. De clip is namelijk opgenomen bij Michael Toelen in Café D’n Toel in Olland.
Na de singlepresentatie(11 januari) is de clip in één week zelfs al 10.000 keer bekeken op YouTube! Dùbent is uiteraard al erg blij met dit resultaat en de muzikanten hopen dan ook dat iedereen veel plezier mag beleven aan dit nummer rond en tijdens de carnaval!
Voor de clip: https://www.youtube.com/watch?v=r0DPpLeXQxk  
Op iTunes verkrijgbaar: https://itun.es/nl/GnRa5  
Spotify: http://open.spotify.com/album/5g2UusZ7fjIjzIt6SSRgAf