Rhode huldigt jubilarissen en reikt onderscheidingen uit

Roois nieuws
Voorzitter Wim van Meijl begon de receptie met een terugblik op 2014 en keek vooruit op 2015. Komend jaar zal een belangrijk jaar worden voor Rhode. Inmiddels heeft Rhode 940 leden en nadat in het afgelopen jaar de kleedaccommodatie en kantine zijn aangepast hoopt Rhode dit jaar dat er een beslissing zal vallen voor nieuwe kunstgrasvelden.

Jubilarissen
Tijdens de nieuwjaarsreceptie worden ook altijd de jubilarissen van het afgelopen jaar gehuldigd. Dit jaar waren er 3 leden die hun 25 jarig jubileum vierden, namelijk Bas Koot, Twan Koot en Johan van Erp. Jeroen van Doorn en Albert van de Dungen vierden hun 40 jarig jubileum.

Maria Habraken wordt erelid en krijgt gemeentelijke onderscheiding
Een van de vaste waarden bij Rhode is Maria Habraken. Al zo'n 30 jaar zet zij zich in voor onze club. Ze is hoofdleidster en trainster van de mini's, regelt de wedstrijden voor de jeugd, zij is de “Mater familias Rhode” voor de vrijwilligers op dinsdag en vrijdag, en doet nog allerlei andere klussen. Voor het bestuur redenen genoeg om haar tot erelid te benoemen. Maria is de eerste vrouw die deze eer te beurt valt. Voor de gemeente was dit aanleiding om Maria ook een gemeentelijke onderscheiding te geven. Wethouder Ad vd Heijden was hiervoor aanwezig en overhandigde Maria deze gemeentelijke onderscheiding voor haar verdiensten voor Rhode.

Twan van Kampen en Wily Foolen lid van verdienste
Twan van Kampen en Willy Foolen werden lid verdienste.
Twan heeft al jarenlang diverse functies gehad zoals (hoofd)leider,trainer jeugd, assistent coach, lid TC, terreinverzorger enz.
Willy was voorzitter Jeugdcommissie, bestuurslid TC, was jeugdleider en trainer en is nu leider van Rhode 4.

Lambèr Oerlemans vrijwilliger van het jaar
Lambèr Oelemans is vrijwilliger van het jaar geworden. Samen met de overige leden van de jeugdcommissie houdt Lambèr, als voorzitter van de jeugdcommissie, de jeugdafdeling draaiende en dat betekent elke zaterdag weer heel veel organiseren en improviseren.

Programma 11 januari
Den Dungen 1 – Rhode 1, 12:00 uur
Den Dungen 2 – Rhode 2, 12:00 uur