Ruim verlies voor KV Rooi

De dames van Rooi waren er klaar voor. Ze moesten de punten zien te pakken bij Svsh/ksv. De wedstrijd begon fel aan beide kanten. Toch wist de tegenpartij uit een vrije worp het eerste doelpunt te scoren.

KV Rooi bleef hard werken en werd ook beloond uit een strafworp. Helaas wist Svsh/ksv de korf meer te raken en liepen ze uit tot 5-1. Maar de gasten gaven niet op en bleven werken om dichterbij te komen. Dit gebeurde ook uit een mooi kort kansje. Er bleven mooie kansen komen voor de dames van KV Rooi en door een mooi afstandsschot van Sanne Kuijpers bracht dit de stand op 6-4. KV Rooi kreeg weer vertrouwen en wist dichtbij te komen. Het was nog maar een paar minuten voor rust, maar Ellen Hulsen wist er nog een mooi kort kansje in te leggen. Dit bracht de stand op 7-6. Ook na de rust was KV Rooi er vol van overtuigd dat het er nog in zat. Er zijn nog veel mooie kansen geweest aan de kant van Sint-Oedenrode. Maar ook Svsh/ksv wist de korf nog vaak te raken en begon uit te lopen. KV Rooi liet de kop niet hangen en ging er nog voor. Aan de kant van Svsh/ksv vielen de schoten er in en KV Rooi wist de korf niet meer te raken. Hierdoor liep de stand uit naar 17-9 voor Svsh/ksv. KV Rooi heeft als een team hard gewerkt, maar dat werd helaas niet beloond. Volgende week staat er een lastige wedstrijd op het programma, maar ook dan zijn de dames vastberaden om de punten mee naar Rooi te nemen. Om 16:15u speelt Rooi in de Beemd in Veghel.