Auto winterklaar door Jeroen Botti Autoschade en Cleaning

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - De winter en herfst zorgen over het algemeen voor meer schade aan auto’s. Door glad wegdek en donker en guur weer gebeuren er meer ongelukken. Tijdens deze jaargetijden is het ook niet gek dat voertuigen sneller vies worden. Vooral als er sneeuw valt, trekken auto’s smerigheid aan. In beide gevallen is er een goede oplossing dichtbij huis; Jeroen Botti Autoschade en Cleaning.

Jeroen is door zijn jarenlange ervaring een trouwe partner. Sinds 2008 werkt hij al zelfstandig. Alweer anderhalf jaar op een nieuwe locatie. Namelijk in een mooie en goed werkbare ruimte aan de Handelsweg 25a (achter Marcel Vos en Vos interieur). De mensen weten hem goed te vinden. “Maar het kan altijd beter”, zegt Botti logisch. “Ik heb voortaan een vaste klantenkring die al jaren bij mij komt. Stuk voor stuk vinden ze het ideaal dat ze één aanspreekpunt hebben die verantwoordelijk is voor alles. Dus van aannemen van de klus tot uitvoering. Zelf vind ik dat ook het prettigst, dan heb ik het in eigen hand.”

Car cleaning
Veel autorijders hebben de neiging om enkel in het voorjaar de auto een goede poetsbeurt te geven. Prima natuurlijk, maar pal voor de winter is minstens zo belangrijk. Vooral als er gestrooid is, dan vormt de pekel een flinke aanslag op je auto. Een beschermlaag kan geen kwaad. Jeroen kan dat verzorgen. “Als mensen willen, kan ik de auto na het poetsen en eventueel polijsten een waslaag geven. Die gaat de hele winter mee en zorgt ervoor dat er geen zware modder- of pekelresten aan de auto blijven hangen”, tipt de car cleaner. Jeroen kan tevens de binnenkant grondig aanpakken, zodat de auto weer als nieuw oogt én ruikt. Stap maar eens in een auto waarvan de bekleding is gediepstoomd. Je weet niet wat je meemaakt. Ook het polijsten bij kleine beschadigingen doet wonderen, evenals spot repair. Dat is het bijspuiten van kleine beschadigingen van lak op plekken waar dat nodig is. Deze maand is er een leuke herfstactie bij Jeroen Botti Autoschade en Cleaning. Kijk maar eens op de bijgevoegde advertentie.

Autoschadeherstel
De hal waar Jeroen zijn werkzaamheden verricht is heerlijk ruim, zodat de expert goed en professioneel vooruit kan. Heeft u schade aan uw auto? Jeroen kan alles maken. “Het moet meteen goed zijn en daar ga ik dan ook altijd voor!” zegt de vakman zelfverzekerd. Het maakt niet uit bij welke verzekering u zit. Bij Jeroen Botti kunt u altijd terecht. Een gratis leenauto staat voor u klaar.

Heeft uw auto schade of is hij toe aan een schoonmaakbeurt? Jeroen Botti Autoschade en Cleaning staat voor u klaar.