Daar kleur je van op

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Iedereen kent inmiddels wel Van Acht autoschade uit Nijnsel. Het bedrijf gaat er een tak van sport bij doen. Teun van Acht heeft een Interieurspuiterij opgericht. “Het is een mooie aanvulling op het werk wat we doen. Dingen mooi maken is altijd onze passie geweest’’, vertelt Teun.

Het autoschadebedrijf van Teun is inmiddels zo’n 8 jaar in bedrijf en draait op volle toeren. Toch kriebelde het bij Teun al langere tijd om zijn werkterrein te verbreden. Het is altijd goed om meerdere ijzers in het vuur te hebben volgens de ondernemer. Teun: “De laatste jaren kregen we steeds meer aanvragen voor allerlei spuitwerkzaamheden naast auto’s. We hebben in de afgelopen tijd flink geïnvesteerd in kennis, technieken en apparatuur om interieurobjecten van een mooie nieuwe laklaag te voorzien.” Het team van Van Acht interieurspuiterij begint met veel enthousiasme aan de nieuwe uitdaging.

Keuken en kleur
De keuken is voor veel mensen de favoriete plek in huis. Het is de plek waar we samenkomen en samenzijn; het hart van onze woning. Bent u uitgekeken op de kleur of uitstraling van uw keuken? Blij met uw nieuwe huis, maar is de keuken nog niet naar wens? Van Acht Interieurspuiterij geeft uw keuken met slechts een nieuwe kleur een totale metamorfose. In de spuiterij voorzien ze nieuwe en gebruikte keukens van een mooie nieuwe laklaag en daarmee van een compleet nieuwe uitstraling. MDF, kunststof, gefolieerd, zijdeglans, structuurlak of hoogglans; voor elke keuken is er een passende oplossing en een passende kleur.

Meubel en interieur
Een oude stoel die een opknapbeurt kan gebruiken, tuinmeubilair dat door weer en wind grauw is geworden of radiatoren die er niet meer zo helder uitzien als wanneer u ze kocht; vervangen is zonde! Het is verbazingwekkend wat een nieuwe kleur kan doen. Van Acht Interieurspuiterij voorziet grote meubelen, maar ook stopcontacten, kozijnen of putroosters deskundig van een nieuwe tint. Een badkamermeubel moet immers vocht- en warmtebestendig zijn, een bureau tegen krassen kunnen. Door alleen te werken met hoogwaardige materialen, zorgen ze voor de perfecte finishing van uw meubelstuk.

Kantoor en winkel
Kantoor- en winkelmeubilair staat bekend om haar duurzaamheid. Maar met de jaren, verandert mogelijk uw huisstijl of de manier waarop u uzelf wilt presenteren. Past de uitstraling van uw werkplek of winkel niet meer bij uw huidige identiteit of zoekt u dé kleur voor uw spiksplinternieuwe zaak? Van Acht Interieurspuiterij blaast uw kantoor of winkel letterlijk nieuw leven in. Ze geven bureaus, kasten, paspoppen of toontafels de kleur die perfect past bij uw bedrijf en gewenste uitstraling.

Industrieel en machine
Industriële apparaten of objecten zoals machineframes en –onderdelen of werktuigen hebben doorgaans veel te verduren. Industrieel spuitwerk vergt daarom een gedegen aanpak. Van Acht Interieurspuiterij is er op ingericht ook voor de industriële sector – losse onderdelen of seriewerk – vakkundig en kwalitatief hoogwaardig spuitwerk te leveren. Zowel voor staal, hout als kunststof en complete werktuigen als kleine machineonderdelen bieden we een kwalitatieve, efficiënte en duurzame oplossing.

Bent u benieuwd wat Van Acht interieurspuiterij voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Industrieweg 27A Sint Oedenrode 0413-763926 www.vanacht-interieurspuiterij.nl