Baderie Voss blijft volop in de weer

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Het was woensdag een bijzondere dag voor Baderie Voss. De organisatie Baderie bestaat 35 jaar, Voss 53 jaar. De tegenwind waar de branche de afgelopen jaren mee kampte is enigszins gaan liggen. Vol goede moed gaat de zaak daarom de toekomst tegemoet. Komend weekend kun je eigenaar Peter Voss feliciteren op de Excellent woonbeurs in Eindhoven. Daar staat hij van vrijdag 17 t/m zondag 19 oktober.

Voss is vanaf het begin een onderdeel van Baderie. Ze weten dan ook wat ze aan elkaar hebben, in betere en mindere tijden. De reclamecampagne van Baderie, die deze periode op tv te zien is, is ook voor Voss een extra uithangbord. Aan het jubileum is ook een mooie actie gekoppeld. Bij aankoop van een badkamer krijgt de klant een wasmand met accessoires t.w.v. 350 euro. De actie loopt tot het einde van het jaar.

Excellent
Behalve op tv is Baderie Voss ook vertegenwoordigd op verschillende beurzen. Komend weekend dus in Eindhoven en van 12 t/m 15 december in Ahoy Rotterdam. “De markt ‘wonen en living’ zit weer in de lift”, vertelt Peter. “Daar spelen we op in. Tijdens de Excellent beurzen in Eindhoven en Rotterdam maken we onderdeel uit van een huis waarin meerdere aspecten te zien zijn. Wij verzorgen daarin de badkamer(s). Vooral de nieuwste collectie van Villeroy & Boch laten we dan zien. Een topmerk waar we al jaren mee werken. Al meerdere keren stonden we op de beurs. Het werpt zijn vruchten af, want de regionale klantenkring wordt steeds verder uitgebreid.” Volgens Peter is de beurs in Rotterdam nog luxer en nog vooraanstaander. Het is vandaag de dag hét woonevent van Nederland. Bij baderie Voss zijn gratis entreekaarten af te halen voor beide beurzen.

Klaar voor ‘grijze toekomst’
In november houdt Voss een eigen ‘beurs’. Open Dagen is een betere benaming. Op 20 en 21 november wil de zaak laten zien dat het u kan prepareren voor de ‘grijze toekomst’. Nederland vergrijst, dat is allang geen onbekend fenomeen meer. Voor veel mensen betekent het dat het huis en daarmee de badkamer een andere invulling gaat krijgen. Meer gericht op het langer thuis wonen en op het comfortabel en aangepast leven. Een mooi voorbeeld is het bad. Voor senioren verandert het van luxegoed tot sta in de weg. Baderie Voss kan binnen een dag een bad omtoveren tot douche. Eventueel met plek voor een rolstoel of beugels om aan vast te houden. Peter: “Houd de brievenbus en DeMooiRooiKrant in de gaten als je aangepast sanitair nodig hebt. Er volgt meer informatie.”

Alles door eigen mensen
Het komt natuurlijk voor dat klanten niet alleen een badkamer aan willen passen, maar ook een verbouwing noodzakelijk achten. Dat kan bij Installatiebedrijf Voss.. “We zijn in staat om met eigen mensen complete verdiepingen en/of begane grond te verbouwen. Vloerverwarming, domotica, timmerwerkzaamheden of elektra. Het is allemaal mogelijk bij ons”, verzekert Peter. Dat is makkelijk! Eén aanspreekpunt, één contactpersoon, dat is Baderie Voss.