Afbeelding

Softtip darten in Sint-Oedenrode

Roois nieuws
Het is inmiddels al weer een hele tijd geleden dat er hier een stukje over het softtip darten was te lezen. Dat betekent niet dat ze stil hebben gezeten. Integendeel, Bullshooter heeft inmiddels alweer een hele hoop gedaan. Hieronder een klein overzichtje.

De single competitie die op de zondagmiddagen in diverse locaties in Sint-Oedenrode wordt gespeeld, is na een korte vakantie weer volop van start gegaan. Er doen inmiddels zo’n twintig darters uit Sint-Oedenrode en omstreken aan mee. Als alle darters hun wedstrijden hebben gespeeld zal er in café ’t Kofferen bekend gemaakt worden wie de beste darter van Sint-Oedenrode is. De darters hebben hier een jaar lang elke zondag voor gespeeld in één van de locaties café den Toel, Van Ouds en ’t Kofferen.
Ook de wintercompetitie is weer van start gegaan. Deze wordt op de donderdagavonden gespeeld en de organisatie kan met trots vermelden dat Sint-Oedenrode inmiddels door zes teams wordt vertegenwoordigd. Twee in ’t Kofferen, twee in d’n Toel, één in Van Ouds en één in Oud Rooij. Er zit elk jaar een groei in de softtip wereld. Ook aan de dames is gedacht. Wil jij als dame ook eens darten? Dat kan, want er is een aparte damescompetitie opgezet die 1 januari van start gaat.
Voor meer info kun je terecht bij Mark@bullshooter.nl

En of dat nog niet genoeg is speelt er op de woensdagavonden in café d’n Toel een team internationaal. Dat wil zeggen; er staat een team in d’n Toel (spelers hebben zich via de single competitie gekwalificeerd) en de tegenstander staat elders in Europa. Via webcams wordt alles geregistreerd. Wil je eens komen kijken? Elke woensdag zal er in café d’n Toel een wedstrijd gespeeld worden vanaf 21.00 uur. Op 7, 8 en 9 november zullen er verschillende darters uit Sint-Oedenrode afreizen naar Sevenum om daar deel te nemen aan het Nederlandse Kampioenschap. De verrichtingen hiervan zullen in deze krant bekend gemaakt worden.