Afbeelding

Boskant selectie oefent zaterdag tegen selectie ODC

Roois nieuws
Het eerste oefenweekend is, met deelname aan DeMooiRooiSchaal, achter de rug. Helaas geen wisselbeker, die belandde in de prijzenkast van Nijnsel, maar wel een drietal nuttige oefenwedstrijden.

De 2e editie van DeMooiRooiSchaal is gewonnen door Nijnsel. Boskant speelde, met een 3e plek, een bescheiden rol. Boskant won haar eerste wedstrijd met 2-0 van Ollandia, maar trok daarna aan het kortste eind door een 3-0 nederlaag tegen Rhode en een nipte 1-0 nederlaag tegen Nijnsel. Het is duidelijk dat er nog veel zweet naar de Dommel zal moeten stromen voordat eenieder het sportieve niveau van vorig seizoen te pakken heeft. Dat geldt trouwens ook voor de andere Rooise teams die het afgelopen weekend in actie kwamen.
De tijd begint te dringen, want na volgend weekend staan de bekerwedstrijden weer op het programma. Drie in totaal, weliswaar te beschouwen als oefenwedstrijden, maar dan toch wel al met een officieel karakter. Tegen de tijd dat die gespeeld zijn, komt zondag 7 september in zicht, de zondag waarop voor de Boskant selectie de competitie begint.
Volgend weekend dus eerst nog een oefenwedstrijd. Boskant 1 en 2 spelen, op zaterdag al, een uitwedstrijd tegen de selectie van ODC.

Ook voor de lagere seniorenteams en ons damesteam starten komende week de trainingen. Voor de dames a.s. dinsdag 12 augustus, voor de lagere seniorenteams op donderdag 14 augustus. Voor onze jeugd starten de trainingen a.s. maandag 18 augustus.

Uitslagen DeMooiRooiSchaal:
Boskant – Ollandia 2-0
Rhode – Boskant 3-0
Boskant – Nijnsel 0-1

Programma senioren za 16/8:
ODC 1-Boskant 1 18.00u.
ODC 2/3 – Boskant 2 18.00u.

Programma senioren zo 17/8:
Boskant 3- HVCH 5 11.00u.
Boskant VR1 – HVCH VR2 11.00u.