Afbeelding

v.v. Boskant selectie gestart met trainingen

Roois nieuws
Boskant - Afgelopen zondag is de Boskant selectie gestart met de voorbereiding op het seizoen 2014-2015. De opkomst op de eerste training was zeer behoorlijk, mede gezien het feit dat we nog midden in de vakantieperiode zitten.

“Ik was blij dat we weer konden beginnen en blij met de goede opkomst, we waren met 19 op een totaal van 39”, aldus trainer Henry van Wanrooij. “De overige spelers waren nog op vakantie, maar eind volgende week (deze week voor de lezers) heb ik op enkele personen na, de selectie compleet. Kunnen we zaterdag mooi nog een keertje trainen met degenen die nog niet die mogelijkheid hebben gehad”! De selectie is voor het komend seizoen wel wat veranderd omdat een aantal oudere spelers hebben aangegeven lager te willen voetballen. De selectie is aangevuld met spelers die afgelopen jaar in de lagere teams hebben gevoetbald en met twee nieuwe leden, Tom van der Heijden die voorheen bij Blauw Geel het doel verdedigde en Sjoerd van Galen die, na een aantal jaren rust, de schoenen ook weer uit het vet heeft gehaald. Het trainingsprogramma krijgt deze week dinsdag en donderdag nog een vervolg, waarna op zaterdag en zondag een drietal oefenwedstrijdjes zijn gepland in het kader van DeMooiRooiSchaal.

De dames en de lagere teams hebben nog een weekje rust. De eerste training voor de dames staat gepland op dinsdag 12 augustus om 19.30 uur, de lagere teams beginnen 2 dagen later op donderdag 14 augustus om 19.30 uur. Voor de jeugd beginnen de trainingen op maandag 18 augustus.

Op zaterdag 9 en zondag 10 augustus speelt Boskant dus een aantal wedstrijden in het kader van DeMooiRooiSchaal, dat dit jaar wordt georganiseerd door v.v. Rhode.
Programma senioren zaterdag 9 augustus
Boskant 1-Ollandia 1 18.30 u.
Programma senioren zondag 10 augustus
Rhode 1 -Boskant 1 13.00 u., Nijnsel 1- Boskant 1 15.30 u.