Afbeelding

Week van Zorg en Welzijn

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Afgelopen week van 10 tot 15 maart heeft de landelijke Week van Zorg en Welzijn plaats gevonden. Tijdens deze week hebben diverse zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren geopend om mensen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden die de zorg- en welzijnssector te bieden heeft. Bijvoorbeeld om te ontdekken wat het inhoudt om in de zorg te werken of om meer informatie te krijgen over diverse voorzieningen, mantelzorg en vrijwilligerswerk.

Welzijn De Meierij heeft afgelopen week ook aandacht besteed aan deze bijzondere week door het aanbieden van informatiemateriaal in de hal van zorgcentrum Odendael, waar het kantoor van Welzijn De Meierij afdeling Sint-Oedenrode gehuisvest is.
Bij de Jumbo in Sint-Oedenrode was op woensdagochtend sociaal cultureel werker Diny Kuijpers aanwezig om informatiemateriaal uit te delen, waarbij zij iets lekkers bij de koffie aanbood. Ook ging zij in gesprek met klanten van de supermarkt om te vragen of zij bekend zijn met Welzijn de Meierij en of men weet waar men terecht kan voor ondersteuning of vragen over zorg en welzijn.
Om jongeren te bereiken zijn twee medewerkers van Welzijn De Meierij de straat op gegaan om informatiemateriaal te verspreiden onder de jongeren met daaraan gekoppeld een prijsvraag.
Welzijn De Meierij hoopt op deze manier weer een aantal mensen te hebben kunnen bereiken, die de weg weten te vinden als dit nodig mocht zijn. Van maandag t/m donderdag kunt u terecht op het spreekuur van 9.00 tot 11.00 uur of op afspraak. Ook in de kerkdorpen vindt maandelijks een spreekuur plaats. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.welzijndemeierij.nl  of info@welzijndemeierij.nl , telefonisch via 073-5441400.