'Papgat kleurt Rood, Geel en Groen’

Roois nieuws
Na het succes van vorig jaar willen we tijdens carnaval 2014 het Papgat-gevoel door het hele dorp tot uiting laten komen. Heel Papgat zal Rood,Geel en Groen kleuren! Om het carnavalesk versieren van straoten, veurgevels, etalagies, en gebouwkes te promoten is er een wedstrijd “Kleurrijk Papgat”
georganiseerd.

Kan ik ook mee doen?
Natuurlijk! Er zijn 4 categoriën waarop u zich kunt inschrijven:

Skonste Straotje van Papgat:
Als u met minstens vier andere bewoners uit dezelfde straat uw huis versierd heeft, kunt dit jaar meedingen naar een eervolle prijs, in de categorie "Skonste Straotje van ‘Papgat’.

Skonste etalagie van Papgat:
Voor de Papgatse winkeliers is er de categorie “etalagies”.

Skonste veurgevel van Papgat:
Geen hele straot of etalagie, maar toch in het Rood, Geel en Groen? Doe dan mee in de categorie "Veurgevels".

’t Mooiste gebouwke van Papgat:
Is er voor de Papgatse gebouwen / scholen. Je kunt je inschrijving mailen naar: henryenkitty@gmail.com. Vermeld duidelijk je gegevens zoals naam, adres en categorie. Daarnaast willen we dat iedere Papbuik die niet aan de wedstrijd meedoet, uiting geeft aan hun verbondenheid met Papgat. Bijvoorbeeld door de veurgevel van hun huis of tuin te versieren met de mooie Papgat kleuren. Doe allemaal mee aan het ‘Kleurrijk Papgat’ en zet Papgat in de kleuren Rood, Geel en Groen.

Wa heur ik, zèn d´r ok prijzen?
Jurering op deze vier categorieën zal plaatsvinden in de week van 24 februari t/m 01 maart 2014. De jury zal letten op kleurgebruik, idee en originaliteit. Op zondagmiddag 2 maart 2014 (na de optocht in de tent) zullen de winnaars worden gehuldigd door Prins Erwin Pap d’n Urste. Hij zal hierbij worden bijgestaan door Adjudant Paul, de Raad van 11 en hun Hofdames. Maar natuurlijk wordt hij ook bijgestaan door Jeugdprins Willem en Adjudant Stan, Nar Ot, de Jeugdraad van 11 met hun dansmariekes.

Tuurlijk willen wij meedoen, en nu….?
Inschrijven voor deze wedstrijd kunt u via onderstaande website. De snelle inschrijvers belonen we met gratis ballonnen in de originele rood / geel en groene kleuren. Verder zijn er vlaggenlijnen in de Papgat kleuren. Deze worden aangeboden per lengte van 10 mtr, tegen de prijs van € 1,50 en zijn te verkrijgen bij de Forum/Kluswijs. Op woensdag 5 maart wordt de lijst met winnaars op de Papgat site gezet. www.papgat.com