Afbeelding

VIP-koopavond bij Switch

Roois nieuws
Het is inmiddels een bekende en geliefde traditie; de VIP-koopavond bij Switch Fashion & Lifestyle. Ieder jaar organiseert de kledingzaak een dergelijke avond. Altijd rondom het volgende jubileum. Eind februari bestaat Switch alweer vier jaar. Met dat in het achterhoofd gaat het personeel met haar klanten een spetterend mode-event beleven.

Op dinsdag 25 februari gaan de deuren bij Switch ’s avonds open om onder het genot van een hapje en een drankje de springcollectie te bekijken en je laten adviseren op het gebied van fashion en beauty. Savohs Hair – Skin & Make-up geeft tips en bespreekt de laatste trends op het gebied van de uiterlijke verzorging. Wat velen van jullie nog weten is dat vorig jaar Miss Nederland Universe, Stephanie Tency, te gast was. Dit jaar komen Maria Tailor en Tamara Elbaz, beiden model en bekend van RTL-programma “Modemeisjes met een missie.” Bij Switch lanceren ze hun nieuwe merk. Het merk hebben zij overgenomen van de in 2008 overleden ontwerper Percy Irausquin. Deze bekende Nederlandse ontwerper is op 39-jarige leeftijd overleden aan een hersenbloeding. ‘Collection PRC’ – een chic, glamorous, stoer en super vrouwlijk merk - wat door Tamara en Maria nieuw leven in wordt geblazen. Voor haar klanten heeft Switch deze meet & greet met de twee BN-ers kunnen organiseren.
Ieder jaar weer probeert Switch een originele en andere invulling aan de VIP-koopavond te geven. Kortom, een gezellige avond, die je niet mag missen. Kaartjes zijn te reserveren bij SWITCH Fashion & Lifestyle.