Afbeelding

Koffie inzamelen voor Voedselbank

Roois nieuws
Sint-Oedenrode - Wat is er nu lekkerder en gezelliger dan samen met vrienden en familie een lekker kopje koffie te drinken? Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk. Er zijn in Nederland (te) veel mensen die onder de armoedegrens leven. Deze mensen kunnen in aanmerking komen voor ondersteuning door de Voedselbank.

De Voedselbanken beschikken echter niet over voldoende koffie. Daarom hebben zij het Damiaancentrum Nederland (DCN) gevraagd mee te helpen om pakken koffie in te zamelen die dan door de Voedselbank aan de betreffende mensen worden afgegeven.

Het Damiaancentrum Nederland is gevestigd in een bijgebouw van Novadic-Kentron (het voormalige Damianenklooster), Schijndelseweg 46 te Sint Oedenrode.
Zo ver hoeft u echter niet te rijden, want in Eerde kunt u pakken gemalen koffie voor dit project afgeven of in de brievenbus stoppen bij Annie van Geffen – van der Meijden, Valkenbergstraat 4 en bij Bert de Graaf, Azaleastraat 31 in Nijnsel. Net als vorig jaar ook weer bij DeMooiRooiKrant, Heuvel 17! Alle ingezamelde koffie komt voor 100% bij de Voedselbank terecht. Meer informatie over de achtergrond van het Damiaancentrum Nederland en over de projecten is te vinden op www.damiaancentrum.nl.