Run op kaarten Prinsenzittingen 20,21 en 27, 28 januari 2012

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
Bij de allereerste verkoopdag voor de Prinsenzittingen 2012 van Papgat is een verkooprecord gebroken. Er was een ware run op de kaarten. Niet verwonderlijk natuurlijk gezien het grote succes die de Prinsenzittingen de afgelopen jaren. hebben gehad en de nog steeds lage entreeprijs van 11 euro.

Ook dit jaar staat er weer een programma voor u klaar dat klinkt als een klok. Met voor ieder wat wils. Naast zang, dans, goede muziek, cabaret zijn er natuurlijk de diverse kletsers die opnieuw de vier avonden de zaal van de Beurs op zijn grondvesten zal laten schudden.
Kijkend naar deze kletsers, dan is er opnieuw een debutant. Een bekende Rooienaar die zijn kunsten zal gaan vertonen in de ton.

Volgende week zullen we hier wat verder op ingaan. Met maar liefst vijf kletsers zitten we weer op het hoge niveau van voorheen en is alles weer aanwezig. Van gortdroge humor tot kritische politieke klets! Maar vlak ook de rest van het amusement niet uit. Uit de eerste bijeenkomsten blijkt dat we ons weer op kunnen gaan maken voor een avondje uit dat op het grote toneel niet zou misstaan.

Wacht dus niet langer en koop snel uw kaarten. Alle vier de avonden zijn gelijk en voor alle avonden zijn er op dit moment nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar bij Boekhandel ’t Paperas, Zalencentrum de Beurs en bij Piet Klaasen Ollandseweg 131.