Adjudame Maré en Prinses Hanneke hebben de app ook!
Adjudame Maré en Prinses Hanneke hebben de app ook! Foto: Patrick Sanders

Waar is dat feestje? Download de MooiRooi Papgat-agenda!

Oproep

Papgat – In Papgat is net als andere jaren weer van alles te beleven! MooiRooi komt daarom weer met een ideale Papgat-agenda! Deze is net voor en tijdens carnaval super makkelijk bereikbaar via de MooiRooi app.

Vorig jaar tijdens Carnaval was de MooiRooi app er nog niet, maar toen verscheen de agenda wel al op de website. Tijdens Rooi Kermis maakte Sint-Oedenrode voor het eerst kennis met de speciale agenda via de MooiRooi app. Daarop was heel makkelijk te zien op welke tijden en dagen bepaalde artiesten optraden bij de Rooise cafés.

Carnavalsagenda
De MooiRooi Papgat-agenda is inmiddels online op de MooiRooi app. Het Papgatprogramma staat daar in, maar ook verschillende horecazaken sluiten zich aan. Zij tonen op die manier ook hun eigen programma. Tijdens Carnaval kun je dan ook niet voor verrassingen komen te staan. Alhoewel… een goede Carnaval zit vol verrassingen, maar je hebt in ieder geen excuus om iets te missen!

Borrelbus
De Borrelbus rijdt ook weer dit jaar! Voor het gemak hebben we daarom de Borrelbus er ook in opgenomen. Zo kom je nergens te laat.

Download ‘m nu!
Heb jij de MooiRooi app nog niet? Download ‘m nu en blij van alles op de hoogte!
Download met Apple
Download met Android