De cover van het MooiRooi Plus magazine.
De cover van het MooiRooi Plus magazine. Foto:

Word lid van MooiRooi Plus en houd lokaal nieuws levend

Oproep

Sint-Oedenrode - Al bijna twintig jaar is www.MooiRooi.nl de nieuwssite van Sint-Oedenrode. Sinds tien jaar is daar een gratis weekblad bijgekomen: DeMooiRooiKrant. Allebei zijn ze een begrip geworden. Gratis, het is bijna vanzelfsprekend, maar dat is het niet.

Toch willen we u al het lokale nieuws gratis blijven aanbieden. We willen geen artikelen gaan verstoppen achter een betaalmuur. Veel lezers vinden dat namelijk niet wenselijk. Ook wij niet!

Hoe blijft MooiRooi gratis nieuws leveren?
Wij komen met MooiRooi Plus. Voor slechts € 26,- per jaar (€ 0,50 per week) kunt u zich aanmelden. In eerste instantie is het vooral om er voor te zorgen dat wij gratis lokaal nieuws kunnen blijven brengen. Met de hulp van u – als trouwe lezer - gaat dat lukken! Dan kunnen wij de broodnodige informatiebron en verbindingsfactor blijven van deze prachtige gemeenschap.

Wat krijgt u daarvoor terug?
Het feit dat u wekelijks DeMooiRooiKrant blijft ontvangen en dagelijks MooiRooi.nl tot u kunt nemen is al een reden op zich om u aan te melden voor MooiRooi Plus. Daarmee is ook uw favoriete Rooise vereniging of stichting de komende jaren verzekerd van een podium. De 26 euro per jaar draagt er ook aan bij dat onze fotografen en redacteurs op pad kunnen gaan voor verhalen, interviews en nieuwtjes. Daarnaast gaan we er veel meer voor teruggeven. Interessante kortingen en leuke (win)acties voor MooiRooi Plus leden. We komen ook tweejaarlijks met een speciaal MooiRooi Plus magazine!  

Inschrijven kan heel makkelijk!
Zorg er mede voor dat gratis lokaal MooiRooi-nieuws gehandhaafd blijft! Schrijf nu in en krijg veel leuke voordelen, bovenop dagelijks nieuws, boeiende interviews over Rooi en haar inwoners, de best bekeken agenda van Sint-Oedenrode, fotoseries, historische reportages, leuke en interessante social media posts, politieke verslaglegging en nog veel meer! Als u nu lid wordt, krijgt uhet laatste MooiRooi Plus magazine in de bus!Inschrijven op kantoor mag ook (Heuvel 7 Sint-Oedenrode) Ook daar krijgt u een exemplaar mee.

Word lid van MooiRooi Plus via deze knop en help de toekomst van lokaal gratis nieuws veilig te stellen!

Het is een jaarabonnement dat automatisch wordt verlengd. Opzeggen is te allen tijde mogelijk!