Afbeelding

Altijd al een rol in een echte film willen spelen?

Ingezonden

De Stichting Regio Filmproducties gaat aan het eind van dit jaar beginnen aan de opnamen van een speelfilm genaamd: DE ONDERGRONDSE VERGEET NIET….

Het verhaal begint aan het einde van de 2e wereldoorlog en maakt daarna een sprong naar de jaren van wederopbouw. De opnames vinden plaats in Berlicum, Den Dungen en Heeswijk-Dinther waar zich het verhaal zou kunnen hebben afgespeeld. Voor en achter de camera wordt er gewerkt met mensen uit de regio. Er is dus een grote rol weggelegd voor talenten uit de regio, jong en oud.

Eerst Kick Off op 21 september en screentest op 24 en 25 september
Tijdens de Kick Off maken de acteurs en actrices, die zich al hebben aangemeld met het team kennis. Er moeten nog een aantal rollen worden ingevuld; rollen met tekst maar ook als figurant op de achtergrond. Om te weten wat de rollen inhouden en of geïnteresseerden het echt "in zich hebben" is deze Kick Off ook uiterst geschikt. 21 September 19:00 uur in Den Durpsherd in Berlicum. Regisseur Henny van de Burgt en spelregisseur Rick Hooijberg zullen daarna op 24 en 25 september met hun team screentestdagen organiseren.

Draaidagen en rollen
Een overzicht van geplande draaidagen, tussen Oktober 2016 en April 2017 a.s. staat binnenkort op de website. Dat zijn vooral zaterdagen en zondagen. Logisch omdat er met regionaal talent gewerkt wordt en die vrijwilligers zijn niet altijd op werkdagen beschikbaar. Dat geldt natuurlijk ook voor de camera-, geluids- en licht mensen, grime en schmink etc...

Dus……..bewezen talent of talenten in de dop mailen naar info@regiofilmproducties.nl om zich aan te melden voor een rol of als figurant. Of kom naar de Kick Off op 21 september. Of geef je op via de website www.regiofilmproducties.nl Iedereen krijgt een persoonlijke reactie.