Afbeelding

Rooi(s)e lingerie op de cover van Playboy

Human Interest

Sint-Oedenrode - Sylvie ten Broeke, geboren en getogen in Sint-Oedenrode bestormt met haar eigen lingerieontwerpen de fashionwereld. Deze maand is ze trotser dan trots, want een ontwerp van haar staat op de cover van Playboy.

“Christina Curry (dochter van Patricia Paay) draagt hier mijn Velvet Bloom set, bestaande uit een underbust corset, string, choker en jarretel accessoire. Afgelopen jaar is mijn collectie exclusief gelanceerd bij NIN Luxury Lingerie in Arnhem, de eigenaresse heeft de fotografe Josefien Hoekstra voorzien van lingerie waaronder dus ook deze set! Make-Up en haar is gedaan door Sylvia Mercera”, vertelt Sylvie trots.

Op Instagram is Sylvie dagelijks te volgen. Haar design is inmiddels erg in trek en de ontwerpster blijft zo haar naam vestigen. Drie jaar geleden kwam ze in het nieuws omdat ze de kleding had ontworpen van Jeangu Macrooy, waarmee hij optrad tijdens het Eurovisie Songfestival. MooiRooi nodigde haar daarna meteen uit voor De Bron podcast. Deze uitzending is terug te luisteren op Spotify en in de MooiRooi app.