Jade van den Berk is maandag gestart.
Jade van den Berk is maandag gestart. Foto: Jeroen van de Sande

Mediahuis Meierijstad heet Jade van den Berk welkom

Human Interest

Sint-Oedenrode – Ieder half jaar lopen er één of meerdere jongeren stage bij Mediahuis Meierijstad. De komende tijd is het Jade van den Berk uit Boskant die zich voor het mediabedrijf gaat inzetten. Ze stelt zichzelf voor via de bekende MooiRooi-kanalen.

Mijn naam is Jade van den Berk, 18 jaar oud en een echte Boskantse. Op het Koning Willem 1 college in Den Bosch volg ik de opleiding Mediaredactie medewerker. Na een jaar lang school gehad te hebben en allerlei dingen geleerd te hebben over het vak, is het nu echt tijd voor een stage om alles in de praktijk te mogen toepassen. Mediahuis Meierijstad leek de beste plek voor mij, omdat het een thuisgevoel heeft en zo kan ik Sint – Oedenrode nog beter leren kennen. Na mijn stage moet ik nog een jaar naar school en daarna zou ik graag doorstuderen op het HBO. Wat ik daar wil doen weet ik nog niet zeker.

Ik houd natuurlijk van nieuws maken en vertellen, maar waar je me ook blij mee kan maken zijn verschillende dingen. Zo houd ik heel erg veel van concerten en festivals. Je kan me ook terugvinden in de keuken. Koken en bakken zijn namelijk activiteiten die je me ook ziet doen. En natuurlijk gezellig op het terras met mijn vrienden hoort bij dit lijstje. Je zou me kunnen omschrijven als iemand die sociaal, enthousiast en ondernemend is. 

Ik hoop veel te leren op deze stage. Mijn interesses liggen vooral bij het houden van interviews en hoe kan je een artikel nou zo boeiend mogelijk maken. Ik hoop dat je een beter idee hebt van wie ik ben. En wie weet schrijf ik straks een mooi verhaal over jou.