Stefan mocht op dag 1 direct op de foto.
Stefan mocht op dag 1 direct op de foto. Foto:

Stefan Kerk loopt journalistieke stage in Mediahuis Meierijstad

Human Interest

Sint-Oedenrode - Stefan Kerk is het nieuwe gezicht op de redactie van Mediahuis Meierijstad. Hij loopt de komende maanden stage en zal zich inzetten voor onder andere DeMooiRooiKrant en DeMooiSchijndelKrant. Hij stelt zich graag even aan iedereen voor.

Mijn naam is Stefan Kerk, 26 lentes jong en een geboren en getogen Rooienaar. Na een paar omzwervingen kwam ik terecht op de opleiding journalistiek, waar ik nu met de laatste loodjes bezig ben. Voor mijn afstudeerstage ga ik aan de slag bij DeMooiRooiKrant. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik denk dat DeMooiRooiKrant een uitstekende plek is om mijn journalistieke skills verder te ontwikkelen. Daarnaast ben ik van mening dat ik voor een geboren Rooienaar niet heel erg bekend ben in onze mooie woonplaats. Ik hoop naast een betere journalist te worden, ook veel meer van Sint-Oedenrode te leren en de inwoners beter te leren kennen.

Ik heb naast nieuwsverhalen maken ook nog andere hobby’s. Zo ben ik al bijna twintig jaar fanatiek lid van tafeltennisvereniging Attaque, waar ik nu ook twee jaar de voorzitter van ben. Daarnaast kan je me ook vaak betrappen op het spelen van verschillende games op mijn laptop en ben ik al van kleins af aan fan van de Formule 1. Ook onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn vrienden.
Ik zie mezelf als een wat verlegen persoon, maar als ik eenmaal de mensen om me heen beter leer kennen, kom ik al snel uit mijn schulp en word ik een sociaal persoon. Ik denk dan ook dat ik me bij DeMooiRooiKrant uitstekend op mijn plek ga voelen. En wie weet staat ik over een tijdje bij jou voor de deur voor een mooi verhaal.