Pim Smit in zijn werkplaats.
Pim Smit in zijn werkplaats. Foto: Jos van Nunen

Jonge en talentvolle ontwerper in De Bron podcast

Human Interest

Sint-Oedenrode – Pim Smit kwam afgelopen jaar best veel in het nieuws. Niet alleen lokaal door zijn ontwerp voor een nieuwe kiosk, maar ook landelijk. Het Rooise ontwerptalent won een prijs bij een ontwerpwedstrijd door Hema. Daarmee haalde hij de landelijke pers. De Bron podcast is zijn volgende station op vrijdag 17 februari.

Pim stelt zich in het kort aan iedereen voor. “Ik ben ontwerper, daar ben ik dan ook met veel plezier dagelijks mee bezig. Met mijn bedrijf PIMSMITDESIGN zet ik ideeën om in tastbare producten, voor allerlei klanten. Ook ontwikkel ik mijn eigen producten, met een duurzame focus. Daarnaast houd ik enorm van koken, en die in combinatie met design heb ik laatst ook omgezet in een mooie samenwerking met The Table by Pippens in Eindhoven.”

Omdat de voorbereidingen op carnaval vrijdag de 17e volop bezig zijn, is er geen plek in de plaatselijke horeca om een podcast op te nemen. Daarom vindt het dit keer plaats in Mediahuis Meierijstad! Ook daar is publiek van harte welkom om vanaf 16.30 uur aan te schuiven bij het gesprek.