Afbeelding

Honderdzestig kilometer lopen voor Make a Wish

Human Interest

Sint-Oedenrode - Rinus Timmers loopt dit jaar voor de zesde keer de Nijmeegse Vierdaagse als WishWalker voor de Make a Wish Foundation. In 2014 liep hij voor de laatste keer mee. Maar dit jaar, tijdens de honderdste editie van het evenement, wil hij graag nog eens zijn steentje bijdragen.

Samen met een heleboel anderen wil Rinus graag lopen met een doel. In 1997 liep hij voor het eerste mee met de Nijmeegse Vierdaagse. Na vijf jaar was het volgens eigen zeggen even genoeg geweest. Later is hij een blinde vrouw tijdens de tocht gaan begeleiden. Omdat zijn vrouw voor de organisatie Make a Wish werkt besloot Rinus daarvoor te gaan lopen. De laatste keer was in 2013. "Omdat dit jaar de honderdste editie is wilde ik graag nog eens meelopen. Helaas liep ik een aantal weken geleden een blessure op waardoor het nog even spannend was of ik wel mee kon lopen. Mijn sponsoracties zijn daardoor ook wat later op gang gekomen. Ik vind het fantastisch om voor deze organisatie te lopen. Inmiddels heeft Make a Wish al zo'n 6400 wensen vervuld. Hopelijk worden dat er nog veel en veel meer!"

Wil jij Rinus sponsoren? Dat kan. Kijk voor meer informatie op http://www.makeawishnederland.org/nl/actiepagina/wishwalk-100e-vierdaagse_834/