Kom jij ook?
Kom jij ook?

RooIce brengt Rooi samen rondom de feestdagen

Evenementen Rooice

Sint-Oedenrode - De komst van RooIce zorgt voor veel enthousiasme onder Rooienaren. Een sfeervol winterdorp midden op de markt, waar schaatsliefhebbers en levensgenieters samenkomen. Het belooft een bijzondere ervaring te worden, met diverse activiteiten die nu al bekend zijn.

De ijsbaan biedt iedereen de kans zijn schaatskunsten te laten zien. De kaartverkoop voor verschillende avondactiviteiten in de naastgelegen horecatent is gestart, en de interesse is erg groot. Voor degenen die op zoek zijn naar het ideale decembercadeau, biedt RooIce de 10-rittenkaart aan. Een veelzijdig cadeautje dat de ontvanger de vrijheid geeft om op verschillende momenten te genieten van schaatsplezier. Maar een rit is ook in te wisselen als schaatshuur. Zo kan iedereen genieten van de ijsbaan, ook al heb je geen schaatsen thuis. De tickets zijn te koop bij Het Rooise Gasthuisje en Mediahuis Meierijstad.
Bovendien is het curlingtoernooi een doorslaand succes, met alle 80 plekken inmiddels volgeboekt. Er is zelfs een wachtlijst met teams. De organisatie is momenteel druk bezig het speelschema samen te stellen. Binnenkort worden de teams en fans op de hoogte gebracht van de wedstrijddata en -tijden. Het belooft een spannende competitie te worden vol winterse gezelligheid! Naast het schaatsplezier valt er nog veel meer te beleven op RooIce. Winterse lekkernijen, borrels en gezelligheid zorgen voor een warme sfeer. Er worden onder andere een pubquiz, een dineravond en een fout bingo georganiseerd. Kortom: er is voor elk wat wils, dus zorg dat je erbij bent! Mis geen moment van dit spiegelgladde spektakel. Haal je tickets, volg het curlingavontuur en kom gezellig langs op het meest verwarmende evenement deze winter: RooIce!

Voor meer informatie kijk op de site www.rooice.nl of volg ze op social media!