Het logo van RooIce.
Het logo van RooIce.

RooIce tovert de Markt van Sint-Oedenrode om tot een Winterparadijs

Evenementen Rooice

Sint-Oedenrode - In de feestelijke dagen tussen 15 december en 6 januari wordt de vernieuwde Markt van Sint-Oedenrode omgetoverd tot dé plek voor winterse gezelligheid tijdens het langverwachte evenement: RooIce. Drie weken vol schaatsplezier, culinaire hoogstandjes en een breed scala aan activiteiten voor jong en oud zorgen voor een onvergetelijke start van het nieuwe jaar. Omwonenden worden nog nader ingelicht, maar hier volgt alvast een impressie van wat Rooi staat te wachten.

Culinaire verleidingen
Langs de randen van de schaatsbaan ontstaat een smakelijk wonderland met diverse eettentjes. Van warme chocolademelk en knapperige Churros tot hartige winterse lekkernijen. RooIce brengt voor ieder wat wils. Gezellige vuurkorven nodigen uit tot genieten van deze heerlijke winterse smaken.

Curlingtoernooi voor sportievelingen
Voor degenen die van een sportieve uitdaging houden, organiseert RooIce een curlingtoernooi op de schaatsbaan. Teams kunnen zich aanmelden en strijden om de felbegeerde titel van het beste curlingteam van Sint-Oedenrode. Het belooft niet alleen een sportief spektakel te worden, maar ook een gelegenheid om vriendschappen te smeden en de gemeenschap samen te brengen.

Feesten en borrels voor elk feestvarken
Rooice is dé perfecte plek om een heerlijke winteravond tot een waar feestje te maken. Met live muziek, dj’s en een feestelijke sfeer is RooIce de perfecte plek om het oude jaar af te sluiten of het nieuwe jaar in te luiden. Dit allemaal in samenwerking met SmaakRouteRooi.

Jong en oud samen verenigd
RooIce is een evenement dat generaties verbindt. Van jonge kinderen die als Bambi op het ijs hun eerste stapjes zetten, tot de oudere generaties die onder het genot van glühwein of een donker winterbiertje genieten van de sfeer. Daarnaast komen de scholen uit Sint-Oedenrode langs om te glijden over het ijs. De diverse activiteiten en de gemoedelijke sfeer maken RooIce tot een plaats waar nieuwe herinneringen worden gecreëerd die een leven lang meegaan.

Een gemeenschap verwarmd door RooIce
RooIce is meer dan zomaar een winterfestival. Het brengt de gemeenschap samen en zorgt voor verbondenheid onder de bezoekers. De gezellige sfeer, de lach van schaatsende kinderen, de geur van winterse lekkernijen – deze dingen transformeren de Markt van Sint-Oedenrode tot een plek waar iedereen samen kan zijn. Dus zet de data in je agenda, ga alvast je schaatsen slijpen en kom genieten van winterse magie op RooIce. Het belooft een feest te worden waar heel Sint-Oedenrode samen komt om de winter te vieren.