Dat ziet er gezellig uit!
Dat ziet er gezellig uit! Foto: Jeroen vd Sande

Zin in een thuiswedstrijd met een winters tintje?

Evenementen

Sint-Oedenrode - Alles begint op zijn plek te vallen nu bekend is dat Rooice dit jaar zeker doorgaat. Vrijwilligers zijn volop bezig om de evenementen rondom de ijsbaan aaneen te rijgen, SmaakRouteRooi (Rooise horeca) springt ook bij en tevens wil het Centrummanagement samen met Rooi2000 een mooie rol vervullen. Zij zetten zich in voor een echte Duitse kerstmarktsfeer rondom het ijs.

Ben je al eens op een kerstmarkt in Duitsland geweest? Dan herinner jij je vast en zeker de kenmerkende houten huisjes waar horeca en winkels hun waren in aanbieden. Dergelijke kersthuisjes zijn ook besteld om in Sint-Oedenrode te plaatsen van 16 december t/m 6 januari.

Centrummanagement Sint-Oedenrode en winkeliersvereniging Rooi2000 nodigen naast ondernemers óók alle (sport)verenigingen uit om zich in te schrijven om zo’n houten huisje te bemannen. Eén dag, meerdere dagen: er is van alles mogelijk. De huisjes zijn namelijk per dag te huren in de genoemde periode en iedere dag zijn er zes beschikbaar.

Wat je ook aan te bieden hebt… de plek is reuze interessant, want er volgen veel evenementen op en rondom de ijsbaan, dus er komt gegarandeerd veel publiek in die drie weken. Ideaal om de clubkas te spekken op een ludieke wijze!

Interesse om een huisje te huren? Neem dan snel contact op met centrummanager Dirk Lammers, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Contact: centrummanager@cmsintoedenrode.nl