Afbeelding

Leukste zomeractiviteiten in Sint-Oedenrode en Meierijstad

Evenementen Evenementen

De zomer is inmiddels al doende en het weer is goed. Toch weten mensen zich vaak nog te vervelen. Gelukkig weet de gemeente in Sint-Oedenrode en Meierijstad ons te verwennen met talloze activiteiten. Ook worden er bezigheden geregeld door verschillende verenigingen en stichtingen. Op de site van mooirooi staat een waslijst met activiteiten gesorteerd op datum. Organiseer je liever zelf wat? Dat kan natuurlijk ook. De medebewoners of vrienden uit de omgeving zullen dat zeker niet erg vinden! Hier zijn 4 extra activiteiten die je helemaal zelf kan organiseren. 

Organiseer een Barbeque 
Lekker eten is altijd leuk en gezellig. Vooral met warm weer is het heerlijk om met zijn alle buiten te genieten van een koud biertje, lekker stukje vlees en de warme zon op je hoofd. Het mooie van een barbeque organiseren is dat jij mag kiezen wat er gegeten wordt. Ben je niet van worstjes haal je ze lekker niet! Je kiest het bier, het vlees en zelfs de gasten. Met een beetje voorbereiding is er geen stress aan. Je hoeft namelijk alleen maar boodschapjes te doen en de mensen uit te nodigen. Daarnaast is het te combineren met andere activiteiten in deze lijst.

Online gokken vanaf oktober 2021
Heb je minder te doen en zit je veel thuis? De overheid heeft onlangs een nieuwe wet aangenomen waardoor we legaal is om te online gokken.De legaliteit heeft al voor veel extra gokkers gezorgd. Het is dan ook ontzettend spannend en leuk om zo nu en dan een gokje te wagen. Vooral je je verveelt natuurlijk. Ga lekker buiten in de zon zitten met een koud glas bier en probeer het uit! Het kan nu namelijk altijd en overal. Nodig bijvoorbeeld een paar vrienden uit of probeer het met de buurt.

Huur een paintball set
Ja het kan echt. Een paintball set huren kan overal en het is een hele leuke ervaring. Ben jij die saaie omgevingen zat? Het is mogelijk om samen met je vrienden zelf je locatie te kiezen. Na het huren van de set kan je bijvoorbeeld naar een bos, een erf of iets anders origineels. De mogelijkheden zijn eindeloos en het spelen is erg spannend. Zo kan je kiezen om te spelen in teams of ga je toch voor jezelf. Er zijn veel verschillende soorten sets en wapens. Je hebt hier overal keuze uit. Ook kan je via Social Deals vaak een leuke korting scoren voor jou zomeractiviteiten . 

Organiseer een pool party
De openbare zwembaden hebben het tegenwoordig moeilijk. Ze kampen met personeelstekort en hoge energierekeningen. Vaak hoor je dat mensen met zwembad niet vaak zwemmen. Ook zijn er mensen die voor werk toch nog wat baantjes trekken. Maar zwemmen met andere mensen maakt het een stuk leuker! Vooral in de warme zomerdagen is het ontzettend fijn om af te koelen. Al helemaal voor de mensen die die optie helemaal niet hebben. Dus heb jij een zwembad of ken je iemand met een zwembad? Stel het idee een keertje voor. Iedereen wordt namelijk graag uitgenodigd op een echte pool party. Hiervoor is ook weinig regelwerk nodig. Na een kleine trip naar de supermarkt voor bier en snacks kan het feestje beginnen.