Ook De Vriendschap is vaak een decor van de Wandel4daagse.
Ook De Vriendschap is vaak een decor van de Wandel4daagse. Foto: Jeroen vd Sande

Dit jaar alternatieve Avondwandel4daagse

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode – De Avondwandel4daagse is een evenement waar jong en oud jaarlijks naar uit kijkt. Door Covid 19 zijn deze wandeldagen in 2020 komen te vervallen. Dit jaar gaat het op een alternatieve manier door.

Wat gaat er nu gebeuren? Er komt dus een alternatieve Avond4daagse die gelopen kan worden van 5 tot en met 18 juli 2021. Zoals in voorgaande jaren wordt deze Avondwandel4daagse georganiseerd door de commissie Avondwandel4daagse van Olat. De afstanden zijn nu 5 en 10 kilometer, de 15 kilometer is komen te vervallen, omdat ze alleen gaan wandelen binnen de gemeente. Na de online inschrijving worden de routebeschrijving en het GPS bestand per mail toegestuurd. Voor de kinderen is er weer een prachtige puzzeltocht met kans op een leuke prijs die bij de sponsor kan worden afgehaald.

Voor informatie: www.avondvierdaagse-sint-oedenrode.nl of www.Olat.nl. Ze hebben er alle vertrouwen in dat dit jaar een mooie tocht is uitgezet voor de kinderen, uiteraard de ouders en andere wandelaars, langs de bos- en zandpaden in al zijn pracht en zomerse kleuren, in Boskant, Nijnsel, Olland en Rooi.