Sophie Francis is een camera inmiddels wel gewend.
Sophie Francis is een camera inmiddels wel gewend. Foto: Jeroen van de Sande

Sophie Francis geeft online modeshow extra glamour

Evenementen Evenementen

Sint-Oedenrode - De Rooise DJ en producer Sophie Francis heeft tienduizenden fans over de hele wereld. Check haar Instagrampagina #sophiefrancismusic en zie wat ze doorgaans losmaakt. Al die mensen moeten haar de laatste maanden missen en dat doet pijn. Ook voor de artiest zelf. Het liefst staat Sophie Francis voor een dansende menigte. Om het gevoel weer een klein beetje te ervaren zat ze woensdagmiddag aan de knoppen. Niet in een studio of volle discotheek, maar op de Rooise kiosk en dat verraste nogal wat voorbijgangers.

Sophie Francis is de hoofdrolspeler in een videoclip voor het Rooi Fashion Weekend van 25, 26 en 27 september. Daarvoor werd ze gevraagd door organisator Natuurlijk! Sint-Oedenrode. Daar sprongen ze een gat in de lucht toen ze volmondig ‘ja!’ zei. Cameraman Emile Kalmann kon zich uit gaan leven en dan heeft hij aan Sophie Francis een goede. Zij is inmiddels gepokt en gemazeld in dergelijke producties, want door de jaren heen heeft ze vele videoclips opgenomen. En wat te denken van al die extra ogen die haar tijdens optredens vastleggen. Dat viel tijdens de opname van woensdagmiddag wel mee, maar menigeen stopte om even te kijken. De terraszitters hadden sowieso geluk en zij konden de beats waarderen.

In de videoclip staat niet alleen de Rooise DJ centraal. Ook deelnemende Rooise kledingzaken vervullen een belangrijke rol. Voor het coronatijdperk gaven ze ieder jaar samen een modeshow in het dorp. Een rode loper, een catwalk en een handvol publiek. Dat wordt nu lastig en daarom werd het idee geopperd van een online modeshow. Het resultaat is veelbelovend, vooral nu een wereldwijd bekende artiest de medewerking verleend. Dat maakt zeer zeker benieuwd naar het resultaat, maar daarvoor nog even geduld. Volgende week donderdagavond 24 september om 20 uur wordt de video voor het eerst gestreamd op de Facebookpagina van Natuurlijk! Sint-Oedenrode. ‘Front row’ is voor jou, vergeet niet te dansen en let goed op welke kleren je het weekend er na wil gaan kopen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding