Het logo van De Grote Rooise Sponsorloop
Het logo van De Grote Rooise Sponsorloop Foto:

De eindsprint is ingezet: wandel en doneer!

De Grote Rooise Sponsorloop zorg en welzijn

Sint-Oedenrode – De hele maand januari loopt er een actie om de plaatselijke horeca en winkeliers te steunen. De Grote Rooise Sponsorloop heet de actie. Omdat het niet op één moment georganiseerd mag worden, is eerder besloten om er een maand voor uit te trekken. Inmiddels is bijna 700 euro opgehaald en omdat het einde van de maand nadert, wordt nu de eindsprint ingezet.

De totaalopbrengst van deze actie komt ten goede aan de winkeliers en de horeca. Rooi2000 en Natuurlijk! Sint-Oedenrode hebben al goede ideeën geopperd om het geld te besteden. Zij bepalen wat er met de opbrengst gebeurt. Voor de organisatie van De Grote Rooise Sponsorloop gaat het er om dat winkeliers en horecaondernemers er iets aan hebben.

Wandel en doneer!
Het is heerlijk wandelweer in deze tijd van het jaar. Hoe leuk is het om er op uit te trekken met vrienden of vriendinnen en een mooie wandeltocht te lopen. In Sint-Oedenrode zijn veel mooie wandeltochten. Op de app van N!SO staan enkele routes vermeld. Het zou mooi zijn als je na een fijne wandeltocht een symbolisch bedrag per kilometer zou willen doneren! Je voelt je dan extra goed! Maak het bedrag over op rekeningnummer: NL50RABO0371514878 t.b.v. Stichting Rooice Sint-Oedenrode. (van daaruit wordt het geld verdeeld onder N!SO en Rooi2000).