Dennis van der Sanden is weer in Rooi, maar hoopt snel weer naar Amerika te kunnen
Dennis van der Sanden is weer in Rooi, maar hoopt snel weer naar Amerika te kunnen Foto: Hans van den Wijngaard

Gitaartalent Dennis behaalt doel en kan doorstuderen

Cultuur

Sint-Oedenrode - Afgelopen week berichtte MooiRooi.nl over een actie voor Dennis van der Sanden. De opleiding die hij volgt aan de beste muziekschool ter wereld in Amerika kost tientallen duizenden euro’s. Voor half september moest hij €6000,- aan collegegeld overmaken. DeMooiRooiKrant en Nico van de Wetering gingen een samenwerking aan om het Rooise talent te helpen. Inmiddels heeft Dennis zijn doel behaald en kan hij doorstuderen. Naar aanleiding van de actie van DeMooiRooiKrant en Nico van de Wetering is er meer dan duizend euro opgehaald.

In overleg met Dennis is het volgende besloten: mensen die een donatie doen via die Gofundme van hem en die dat doen n.a.v. van dit bericht, krijgen gratis toegang tot een concert welke in Rooi georganiseerd wordt, zodra Dennis hier is. Hoofdgast is dan Dennis uiteraard, aangevuld met wat Rooise muzikanten/artiesten.

Het enige wat je moet doen als je een donatie doet, is een mailtje sturen dat je gesponsord hebt. Je krijgt dan t.z.t. een uitnodiging voor het concert. Daarover dan later meer. Het mailadres waar je dus melding doet van je donatie is: info@nicovandewetering.nl Op: https://gofund.me/156b2701