Kunstenaars mogen de deuren weer open gooien.
Kunstenaars mogen de deuren weer open gooien. Foto: Jos van Nunen

Eerste aanzet tot Open Atelier Route 2022

Cultuur Kunst en Cultuur

Sint-Oedenrode - In 2011 heeft kunstenares Tineke Kleij – Van den Boomen alleen en in 2013 samen met haar collega-kunstenares Petra Thoen een Open Atelierroute in Sint-Oedenrode georganiseerd. Omdat kunstenaars de laatste twee jaar weinig van de creaties hebben kunnen laten zien, lijkt het Tineke geweldig om in 2022 weer eens de creaties aan het publiek te tonen. 

De bedoeling is om een en ander te organiseren in het eerste weekend van september 2022. 

Wat zijn de voorwaarden om aan Open Atelier 2022 deel te kunnen nemen?
-Je moet in Sint-Oedenrode woonachtig zijn en/of over een (eigen) atelierruimte in Sint-Oedenrode beschikken. Dit kan ook een gezamenlijke ruimte met andere kunstenaars zijn.
-De limiet van het aantal (gezamenlijke) ruimtes is op 15 gesteld zodat het voor het publiek mogelijk wordt om in deze twee dagen tijd iedere kunstenaar c.q. ruimte met een bezoek te vereren.
-Datum Open Atelier: 3 en 4 september 2022.
-Openstellingstijden atelier voor beide dagen van 11.00 tot 17.00 uur
-Kosten: nooit meer dan €15,-Indien het niet anders kan, is het ook mogelijk om één dag Open Atelier te houden.

Belangstelling?
Geef je naam door, adresgegevens, telefoonnummer(s), website en welke kunstvorm(en) er in je atelier te zien zijn. De meesten van deze privé-gegevens zijn uiteraard alleen bestemd voor de organisatie. Op een later tijdstip hebben ze nog een foto van een van de kunstwerken nodig.

Aanmelden kan via info@tinekekleij.nl of via www.tinekekleij.nl/reageer/site/0.html. Bellen mag ook met: 0413 – 474 317.