Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: c65a00
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Terug in de tent

  Cultuur

Sint-Oedenrode - Afgelopen weekend heeft de jeugdraad in de belangstelling gestaan tijdens een geweldige receptie in de Beurs van Sint-Oedenrode. Velen hebben de jeugdprins, jeugdprinses, nar en de Raad van elf gefeliciteerd, ze zijn er helemaal klaar voor, laat de carnaval nu maar komen.

Door: Leon van Rooij en Hettie van der Meijden

Het feestjaar kan beginnen
Op zondag 16 februari hebben we eerst in de tent de receptie voor het 55 jaar bestaan van de jeugdcarnaval in Sint-Oedenrode en in de vooravond van de officiële opening van carnaval in de jeugdtent op donderdag 20 februari de reünie.
Vrijdag 21 februari gaat de tent om 18.00 open voor het programma van groep 5 t/m groep 8 en om 20:30 uur de jeugd van het voortgezet onderwijs.
Dit jaar is er voor de jeugd van het voortgezet onderwijs geen voorverkoop. We hebben verschillende toegangsprijzen dit jaar omdat we 55 jaar bestaan. De kaarten zijn op de dag zelf aan de kassa vanaf 19.30 uur te verkrijgen, tevens kun je dan ook al kaartjes kopen voor de andere avonden.
Voor de prijzen verwijzen wij jullie naar onze website waar tevens alle gegevens staan voor het gehele programma van de tent 2020.

Q-music het foute uur
Zaterdag 22 februari wordt een unieke avond voor heel carnaval vierend Papgat. Elk jaar komen er vele oud bezoekers van de tent vragen of ze nog 1x binnen mogen komen om nog eens te beleven hoe carnaval vroeger, toen ze in de tent kwamen, ook al weer was. En elk jaar moeten wij dan weer zeggen: " nee sorry, dit is echt alleen voor de jeugd van het voortgezet onderwijs". Met een diepe teleurstelling verlaten ze dan de toegang bij de tent. Dit bracht ons op het idee om als extra activiteit voor ons 55 jarig bestaan van jeugdcarnaval Sint-Oedenrode eenmalig de deuren open te gooien voor al die mensen die graag Terug in de Tent willen.
Zaterdagavond 22 februari openen wij vanaf 22.00 uur voor het hele Rooise publiek eenmalig de deuren van de tent. Je kunt bij de kassa toegangskaartjes voor € 3,00 p.p. kopen om Terug in de Tent te gaan. Hierbij wordt er op leeftijd gecontroleerd i.v.m. het alcoholbeleid.  De jeugd van het voortgezet onderwijs mag gewoon in de tent aanwezig blijven. Wel willen we bij deze de ouders laten weten dat er dus eenmalig vanaf 22.00 uur alcohol geschonken gaat worden in de tent aan personen van 18 jaar en ouder. We gaan dit controleren d.m.v. leeftijd op legitimatiebewijzen en polsbandjes.
Aangezien deze avond zeer geschikt is om weer eens herinneringen op te halen van vroeger hebben we als speciale artiest Q-music het foute uur geregeld. Naast onze eigen dj. zal dit een extra dimensie aan de avond geven.
Wij hopen dat iedereen die graag Terug in de Tent wil komen gebruik maakt van dit unieke aanbod en we zien jullie graag op zaterdag 22 februari vanaf 22.00 uur Terug in de Tent.


 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!