Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: 613d73
Foto: Henri van Hoorn
MooiPapgat.nl St.Oedenrode

Programma Papgat op de Planken definitief

  Cultuur

Sint-Oedenrode - Bij deze wil de commissie Papgat op de Planken (voorheen Prinsenzittingen) iedereen informeren over het nieuwe evenement. 

De nieuwe naam is tot stand gekomen omdat de nieuwe locatie in de tent op de markt plaats zal vinden. De commissie vond het bij deze nieuwe opzet passen om ook een nieuwe naam te geven. Het publiek kon een naam insturen en vervolgens heeft iedereen een voorkeur kunnen geven op drie namen. Papgat op de Planken was veruit de winnaar. De winnende naam was ingezonden door Wieteke van de Burgt.
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten gaat het evenement plaatsvinden in het weekend voor carnaval op vrijdag 14 en zaterdag 15 februari in de tent op de Markt. (programma aanvang: 19.30 uur) De vergunning is reeds goedgekeurd door de gemeente.
De commissie is achter de schermen in volle gang met diversen zaken, waaronder: PR, facilitair en de artiesten natuurlijk, die staan immers op de planken. Het programma voor de twee avonden is definitief. De kaartvoorverkoop is inmiddels in volle gang. Kaarten zijn te verkrijgen bij De Beurs en online: www.papgat.com. De voorverkoop is inmiddels voorbij. Vanaf 12 januari tot 15 februari kosten de kaarten á €13,50.
Dus wil je bij dit nieuwe event aanwezig zijn? Zorg dan dat je een kaartje in handen hebt zodat je dit spektakel niet hebt gemist. Ze houden vast aan Rooise artiesten die afgelopen week de presentatie hebben gegeven. Er is gezonde spanning bij de artiesten, maar ze hebben er ontzettend veel zin in om Papgat twee avonden te vermaken. Als het programma "afgelopen" is, zal DJ Jordi nog een afterparty verzorgen en de tent is vanaf dat moment gratis toegankelijk!
Dus houd DeMooiRooiKrant en diverse social media kanalen in de gaten voor nog meer nieuws en informatie. De commissie en de artiesten zien jullie graag op één van de twee avonden van Papgat op de Planken.
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Vindt u dat het terrein van Rhode verplaatst had moeten worden?Reageren!