Rond Kerst gaf Ancora al een concert.
Rond Kerst gaf Ancora al een concert.

Jarig Ancora houdt Pubquiz

Cultuur

Sint-Oedenrode - Dit jaar viert het Ollandse muziekgezelschap Ancora een jubileum. Daarom hebben ze verschillende evenementen georganiseerd. Op 11 maart aanstaande wordt in De Loop'r te Olland om19:30 uur een PubQuiz georganiseerd. De prijzen zijn niet mals. Wat te denken van een vakantie in een Duitse bungalow!

De avond zal worden afgesloten met een loterij waarvoor véél mooie prijzen beschikbaar zijn. Voor genodigden en belangstellende is er op 12 maart een receptie van 15:30 tot 17:30 uur. De receptie zal géén gewone receptie zijn, maar voorzien van muzikale verrassingen. Alles met het doel dat de naam, de groep en de muziek van Ancora nog lang in het geheugen blijft hangen. Ook de receptie wordt afgesloten met een loterij.

Op alle activiteiten worden sponsoren van Ancora op een scherm/beamer gepresenteerd. Er heeft zich al een groot aantal uit Sint Oedenrode en omgeving gemeld. Van enkele grote sponsoren hebben ze bijdragen ontvangen welke besteedt dienen te worden met een sociale en/of culturele achtergrond. Een van de doelen is de aanschaf van muziekinstrumenten voor kinderen die de aanschaf van een gitaar niet kunnen bekostigen. Het instrument wordt dan door Ancora ter beschikking gesteld in bruikleen. Op deze manier wordt muziek leren toegankelijk voor iedereen.

Dus heb je zin in een gezellige Pubquiz? Meld je dan aan via Ancora60jaar@gmail.com. Groepsgrootte: maximaal zes personen.


Link naar PDF bestand