Het concert vindt jaarlijks plaats in de Beurs
Het concert vindt jaarlijks plaats in de Beurs

Sylvesterconcert Fanfare Nos Jungit Apollo

Cultuur

Sint-Oedenrode - Traditiegetrouw verzorgt fanfare orkest Nos Jungit Apollo dit jaar een Sylvesterconcert in de Beurs en om het nieuwe jaar muzikaal in te leiden een nieuwjaarsconcert. Dit jaar voor het eerst onder leiding van hun nieuwe dirigent, Dick-Jan Veerbeek. Hij gaat het orkest een nieuwe boost geven en zal u gaan voorzien van mooie en bekende muziek.

Na de zomervakantie is Dick-Jan Veerbeek gestart als dirigent bij zowel het opleidingsorkest als het fanfare orkest. Bij beide is een geheel nieuw repertoire ingestudeerd wat tijdens de komende concerten ten gehore zal worden gebracht.
Om het eerste concert met Dick-Jan extra cachet te geven gaat het KeyChord mannenkwartet de avond aanvullen met prachtige zangmuziek. Zij zullen het orkest aanvullen met prachtige hartverwarmende muziek. Samen zullen het KeyChord en de fanfare voor een licht en feestelijk repertoire zorgen onder het thema van kennismaking en ontmoeting.

Het Sylvesterconcert is op woensdag 30 december 2015 en start om 20:00 uur in de Beurs. (Zaal open; 19:30 uur) Het nieuwjaarconcert zal plaatsvinden in de grote zaal in Odendael en start om 19:30 uur.