De Buuven
De Buuven

Rooise Prinsenzittingen 2016

Cultuur

Sint-Oedenrode - Een stevige bries waait door het Rooise landschap. Pepernoten en marsepein in de winkels, sfeermuziek in de straten en kerstbomen worden al verkocht. Na het avondeten de lampen aan en voetjes omhoog. De hond twijfelt of hij wel uitgelaten wil worden. Typerend voor de wintermaanden.

Gelukkig komt daar in 2016 verandering in. Op vrijdag 8 januari is namelijk de eerste zittingsavond alweer gepland. Artiesten staan te popelen om het publiek te vermaken met hun prachtige klets, muziek of dans. De commissie heeft het draaiboek klaar, de presentator zijn stem gesmeerd. Met de juiste mix van geluid en licht beloofd het weer een ouderwets gezellige avond te worden.

Blaasorkest TIONA bijt het spits af en dan gaan we er een geweldige avond van maken. Onder het genot van een drankje in Grand café & Zalencentrum de Beurs gaan we genieten van prachtige Rooise klets gebracht door Hans Geerts, Rien van Genugten en Ad van Acht. De Buuven zijn van de partij en na lang onderhandelen is het contract met Barend en Barend weer verlengd. Lekker lachen en genieten doen we ook met het typetje wat Colinda Markus neerzet.

Natuurlijk is er muziek en dans van hoog niveau, even van de stoel, meezingen, lekker swingen en de handjes op elkaar. Live muziek van Lydia en Carien, playback gebracht door Prinselijk Vermaak en dans van Infinity en Sunrise. Jaarlijks wordt er lovend gesproken over de act van de Narrekap. U kunt dat nu met eigen ogen zien.

Allemaal talent van eigen bodem. Een mix van Olland, Nijnsel ,Boskant en Rooi zorgt samen voor TOP entertainment en een gezellig avondje uit. Papgat ten voeten uit. Het aanvangstijdstip is 20:00 uur zodat iedereen wat meer tijd heeft om zich klaar te maken. De eerste kaarten, met deze nieuwe aanvangstijd, rollen alweer over de toonbank.

U bent van harte welkom op de Prinsenzittingen in Rooi op 8, 9, 15 en 16 januari 2016. De kaarten te koop bij Grand café & Zalencentrum de Beurs, Boekhandel 't Paperas en bij Piet Klaassen (Ollandseweg 131). Prinsenzittingen in Rooi , zorg dat je erbij bent!