Afbeelding
Foto:

Vergelijk zakelijke rekeningen en boekhoudprogramma´s

Commcercieel Commercieel

Ben je op zoek naar een zakelijke rekening met een boekhoudkoppeling? Boekhoudprogramma´s bieden tegenwoordig de mogelijkheid om automatisch de betalingen te verwerken, waardoor je niet meer handmatig elke bij- en afschrijving hoeft te importeren. Dit bespaart veel tijd, geld en moeite die je niet in de administratieve rompslomp hoeft te steken. Welke zakelijke rekening en boekhoudprogramma zijn echter het meest geschikt? 

Drie tips bij het vergelijken van zakelijke rekeningen

Je kunt snel zakelijke rekening openen, maar welke bank past het beste bij jou? De volgende aandachtspunten kunnen je hierbij helpen:

  1. De kosten per transactie

    Zeker als je net begint als ondernemer is het verstandig om op de kosten te letten. Zorg ervoor dat je niet onnodig veel hoeft te betalen voor je zakelijke rekening en boekhoudprogramma. Onderzoek wat de eenmalige kosten zijn om een zakelijke rekening te openen, maar ook wat de bedragen zijn die je per maand, per jaar of per kwartaal dient te voldoen. Let bovendien op de kosten per transactie. Zo maak je een voordelig mogelijke keuze voor de zakelijke rekening bij je boekhoudprogramma

  2. Speciale kortingen en aanbiedingen
    Veelal bieden banken een unieke korting of een aantrekkelijke actie aan waarbij je voor een bepaald tijdstip dient te reageren. Dit lijkt op het eerste gezicht wellicht een goed idee, maar lees altijd goed wat er in de kleine lettertjes beschreven staat. De meeste ondernemers houden er niet van om van bank te wisselen, dus houd er rekening mee dat je de komende jaren deze kosten zal moeten voldoen.

  3. Mogelijkheden voor handmatig importeren
    In sommige situaties wil je of kun je geen gebruik maken van een bankkoppeling naar je zakelijke rekening. Zoek daarom uit wat de opties zijn om de bedragen handmatig naar je boekhoudprogramma te importeren.

Eenvoudig zakelijke rekeningen vergelijken met Ubari

Kun je niet wachten om zelf een zakelijke rekening te openen? Met Ubari.nl vergelijk je alle zakelijke rekeningen die bij je wensen passen binnen vijf minuten. Bekijk gelijk de mogelijkheden op de website.